सूचना तथा समाचार

संविधान दिवस २०७५ को अवसरमा बिभिन्न कार्यक्रम सम्पन्न

संविधान दिवस २०७५ को अवसरमा सुन्दरबजार नगरपालिकाले नेपालको संविधान विषयक मन्तव्य / प्रवचन कार्यक्रम एवं अन्तर मा वि निबन्ध प्रतियोगिताको बिजेता घोषणा / वितरण गरेको छ । कार्यक्रममा नगरपालिका ना सु श्री दिपेन्द्र पाण्डित , सयपत्री आवसीय मा वि का प्र .अ श्री ज्ञानेन्द्र शर्मा लगायतले शुभकामना मन्तव्

३९ औं राष्ट्रिय शिक्षा दिवस तथा अन्तराष्ट्रिय साक्षरता दिवस विभिन्न कार्यक्रमका गरि भव्यताका साथ सम्पन्न

सुन्दरबजार नगरपालिकाले ३९ औं राष्ट्रिय शिक्षा दिवस तथा अन्तराष्ट्रिय साक्षरता दिवसको अवसरमा “नृत्य प्रतियोगिता तथा चित्रकला प्रतियोगिताको पुरस्कार वितरण कार्यक्रम” सु.न.पा. ०७ लमजुङ कृषि क्याम्पसको सभाहल, सुन्दरबजारमा भाद्र २३ गते, सु.न.पा.

मानव बेचबिखन तथा ओसारपसारको बिरुद्धमा सचेतनामूलक “सडक नाटक” सम्पन्न

सुन्दरबजार नगरपालिकाको सहयोगमा लियो क्लब अफ सुन्दरबजार र लमजुङ क्याम्पसका स्वयमंसेवी विद्यार्थीहरुद्वारा “मानव बेचबिखन तथा ओसारपसार बिरुद्धमा सचेतनामूलक बृहत सडक नाटक” भाद्र २० गतेका दिन सम्पन्न भएको छ .

अन्तरक्रिया कार्यक्रम सम्पन्न

“सुन्दरबजार नगरपालिकाको वर्तमान शैक्षिक अवस्था र उत्कृष्ट विद्यालयका प्रधानाध्यापकहरुसंग अनुभव आदानप्रदान र अन्तरक्रियात्मक कार्यक्रम” लमजुंग सु.न.पा. ०९ भक्ति नमूना मा.वि. भोटेवोडारमा भाद्र ०९ गते गण्डकी प्रदेशका माननीय सभा सदस्य श्री धनन्जय दवाडीज्यूको प्रमुख आतिथ्यतामा र सु.न.पा.

‘सुन्दरबजार नगरपालिका र विकास’ विषयक छलफल कार्यक्रम सम्पन्न

लमजुङको सुन्दरबजार नगरपालिकालाई सुन्दर बनाउन कृषि र पर्यटन क्षेत्रको विकास गर्नुपर्नेमा विज्ञहरुले सुझाव दिएका छन् ।‘सुन्दरबजार नगरपालिका र विकास’ विषयक छलफल कार्यक्रममा बोल्दै विज्ञहरुले यस्तो सुझाव दिएका हुन् । सुन्दरबजार नगरपालिकाको गुरुयोजना बनाउनु पूर्व विज्ञहरुको राय लिनका लागि नगरपालिकाले